Wie zijn wij?

Telecom dienstverleners

Over ons

Benieuwd naar ons verhaal?

Het verhaal ‘over ons’ is een logisch gevolg van twee studenten met een passie voor informatica en zin om te ondernemen. Ons doel is uw tolk te zijn in deze complexe (IT) wereld, zodat u de beste keuzes kunt maken voor uw onderneming!

Sinds 2001 volgen wij de evolutie van wat het internet inhoudt nauw op.
Onze webdesign & hosting activiteiten werden gestart.

In 2006, na onze studies, zijn wij dankzij onze interesse in netwerken en techniek, in de telecomwereld gestart. Meer specifiek, het plaatsen en onderhouden van gegevens- en telefonienetwerken.

In 2016 kwam ‘de cloud’ voor het eerst op de proppen. Een naadloze aansluiting bij onze eerdere activiteiten zorgde voor een vlotte transitie.
Door onze ervaring, zin voor innovatie en continue bijscholing, konden wij een samenwerking realiseren met een van de grootste telecom spelers van Europa!

Het installeren en onderhouden van data- en telefonienetwerken, al dan niet in de cloud, behoren samen met onze webdesign – en hostingactiviteiten tot onze kerntaken.

Dit is alle belangrijke info over ons!

wouter close up
Zaakvoerder

Wouter Tack

Oprichter van Nedt gcv, sinds 2001.
Verantwoordelijk voor de technische implementatie, support & design. Gepassioneerd door technologie en verzot op vraagstukken oplossen. Houdt van een uitdaging.

Partner

Elke Martens

Sterke vrouw achter de zaakvoerder.
Verantwoordelijk voor de administratie, het geven van trainingen aan jong en oud en een virtuoos in de taalkunsten.

elke
hoofdkwartier

Hoofdkwartier

Onze activiteiten gebeuren van bij ons thuis uit. Strategische partnerships werden opgezet met betrouwbare ondernemingen die dezelfde ideologie als ons dragen.

Zo klantgericht, efficiënt en ecologisch mogelijk.

Geen idee waar te beginnen?

Bij nedt krijgt u gericht advies voor al uw vragen.
Domeinnaam, hosting, website design, telefonie en internet

Nedt - IT Consultants voor u!

Scroll naar boven